Γενικά Νέα

Ζίγδης μια Ζωή Αγωνιστής

Σήμερα 21 Οκτωβρίου 2020, συμπληρώνονται 24 χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή της Ένωσης μας Γιάννη Ζίγδη. Ο Ιωάννης Ζίγδης ήταν οικονομολόγος και πολιτικός. Γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1913 στην Λίνδο και πέθανε στις 21 Οκτωβρίου,1997,στηνΑθήνα.

Ζίγδης μια Ζωή Αγωνιστής

Σήμερα 21 Οκτωβρίου 2016, συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή της Ένωσης μας Γιάννη Ζίγδη. Ο Ιωάννης Ζίγδης ήταν οικονομολόγος και πολιτικός. Γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1913 στην Λίνδο και πέθανε στις 21 Οκτωβρίου,1997,στηνΑθήνα.

Εικόνες της Ρόδου περιόδου 1921-1949

Δείτε τη Ρόδο μέσα από ταινίες της εποχής 1921-1949

Κλεόβουλος ο Ρόδιος

Αλλιώς γνωστός και ως Κλεόβουλος ο Λίνδιος. Έζησε στη Ρόδο τον 6ο αι. π.χ, στην αρχαία πόλη Λίνδο. Καταγόταν από βασιλική οικογένεια και ήταν γιος του Ευαγόρα

Ζεϊμπέκικος Ρόδου, Σούστα , και Ροδίτικος χορός από την Χορευτική Ομάδα της Ένωσης Ρόδίων

Ροδίτικοι χοροί από την Χορευτική Ομάδα της Ένωσης Ροδίων Αθηνών Πειραιώς στις εκδηλώσεις εορτασμού της 64ης επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, που έγιναν στον ΟΛΠ στις 17 Μαρτίου 2012,

Το μικρόσωμο αλογάκι της Ρόδου

Τα μέλη του Συλλόγου Φαέθων, συνειδητοποιώντας ότι η φυλή αυτή κινδυνεύει να αφανιστεί, αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν άμεσα περισυλλέγοντας τα έξι εναπομείναντα άλογα, τα οποία φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, σε χώρο που παραχωρήθηκε από το Δήμο Αρχαγγέλου.

Παραδοσιακά τραγούδια Αρχαγγέλου Ρόδου

Εκπληκτικές αυθεντικές ερμηνείες , ακούστε τα , απολαυστε τα.

Ο Χορός Σούστα στη Ρόδο και λοιπά Δωδεκάνησα

Γνωρίσετε τις Σούστες της Ρόδου και των λοιπάν Δωδεκανήσων

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις της 64ης επετείου της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων στην Αθήνα και Πειραιά, με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις , δοξολογία και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη στο Σύνταγμα. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο καθηγητής της νομικής σχολής και τ. Υπουργός κ.Φλογαϊτης Σπύρος Ολο το κέιμενο του Πανηγυρικού ..

Εκδηλώσεις Δωδεκανησιακών Σωματείων

Ανακοινώθηκαν από τα Δωδεκανησιακά Σωματεία οι εκδηλώσεις Ιανουαρίου 2012 Πατήστε στις ημερομηνίες του παραπλέυρως ημερολογίου για να δέιτε τις εκδηλώσεις.

ο Καιρός

by Freemeteo.com

 

Χορηγός Ιστότοπου

Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου